21 ülkeden alıcıların katıldığı fuarda 100 milyon dolarlık ticaret hacmi hedeflenirken. Ayrıca lüks segment ve yüksek katma değerli üretimle öne çıktı.
İlk bilgilerde Türk deri ve kürk sektör ü katma değerle büyüyor vurgusu öne çıktı.
Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) tarafından Ticaret Bakanlığı. Buna paralel olarak etkinlikte 100 milyon dolarlık bir ticaret hacmine ulaşılması bekleniyor.
Türkiye'den 56 firmanın koleksiyonlarını sergilediği organizasyonda toplam katılımcı ve ziyaretçi sayısının 1500'e yaklaşması bekleniyor. İlk bilgilerde Türkiye deri ve kürk konfeksiyon sektörünün küresel ölçekteki en önemli ticaret ve moda buluşmalarından biri olarak gösterilen TDK Leather & Fur Fashion Show Fuarı vurgusu öne çıktı.
Fuar kapsamında gerçekleştirilen ikili iş görüşmeleri (B2B) programı ise organizasyonun en önemli başlıkları arasında yer alıyor. Ticaret Bakanlığı ve İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) iş birliğiyle organize edilen görüşmelerde Avrupa Birliği ülkeleri. Buna paralel olarak Birleşik Krallık ve İspanya başta olmak üzere birçok ülkeden nitelikli alıcılar Türk firmalarıyla bir araya geliyor.