Show Tv'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Görkem' karakteri ile hafızalarda yer edinen Özge Özacar bir süredir ekranlarda yer almıyor. Son olarak ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti.

Festival kapsamında Dua Lipa'nın özel davetine katılan Özacar cesur seçimiyle takipçilerinden tam not aldı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim kez Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi.

Bir saat markasının iş birliği çekimini de gerçekleştirilen Özacar kırmızı elbisesiyle beğeni topladı. Buna paralel olarak dantel detaylı ve derin yırtmaçlı bir elbise giyen ünlü ismin bu haline yorum yağdı.

Bankacılık masraflarından kurtulurken 1.000 TL kazanın!

Favorilerime ekle ( ) ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin. Copyright © MYNET A. Ş. Telif Hakları MYNET A. Ş.'ye Aittir.