İstanbul Şişli'de 26 yıl önce vahşice katledilen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Başlatılan soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde Lütfi Şerbetçi'nin mezarı açılmıştı.
Bu olayın ardından bugün 3 kişinin daha fethi kabri işlemi yapılacak. 3 KİŞİNİN DAHA MEZARI AÇILACAK 26 yıldır çözülemeyen Çağla Tuğaltay cinayetinde soruşturma derinleşiyor.
Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre. Buna paralel olarak Çağla Tuğaltay'ın tırnak altından çıkan erkek DNA'sı ile karşılaştırma yapılacak.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada. Ayrıca alınan örnekler kriminal incelemeye gönderilmişti.
Adlı kişilere fethi kabir işlemi yapılacak. İlk bilgilerde Soruşturma kapsamında şimdi ise 3 kişinin daha mezarında fethi kabir işlemi yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda Feriköy Mezarlığı'nda Ahmet Baki M vurgusu öne çıktı.
Savcılık ve kriminal polis ekiplerinin gözetiminde yapılacak işlemlerde elde edilecek DNA örnekleri. Buna paralel olarak boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunmuştu.