Kılınan namazın ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu. Ayrıca memleketi Adana'da toprağa verildi.

1 Kasım 2025'te Tuzla Sanayi girişinde ekip aracının karıştığı kazada yaralı olarak kayda geçti. Yaklaşık 7 ay tedavi gördüğü hastanede kalbi duran Üyenarık şehit oldu. İlk bilgilerde Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'nde görevli polis memuru Aydın Üyenarık vurgusu öne çıktı.

Şehit polis memuru Aydın Üyenarık için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde tören düzenlendi. Şehit polis memuru Aydın Üyenarık'ın tabutu. Buna paralel olarak ardından cenaze töreni için Ceyhan ilçesi Gümürdülü Mahallesi'ne götürüldü.

Evli ve 3 çocuk babası Aydın Üyenarık. Ayrıca dualarla Gümürdülü Köyü Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit polis memuru Aydın Üyenarık'ın tabutu, Adana'da önce dev Türk bayrağı asılan babaevine, ardından cenaze töreni için Ceyhan ilçesi Gümürdülü Mahallesi'ne götürüldü.