Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş. Ayrıca gençlerin üretim süreçlerine kazandırılması ve sektörlerin nitelikli insan kaynağı ihtiyacı ele alındı.

30 projeye destek Gebze Ticaret Odası olarak meslek liselerine yönelik yürüttükleri destek çalışmalarına değinen Aslantaş. Ayrıca Gebze Ticaret Odası tarafından verilen bursların bir bölümünün meslek lisesi öğrencilerine yönlendirildiğini dile getirdi.

Güçlü bir meslek altyapısına sahip olsunlar" dedi. İlk bilgilerde Aslantaş "İstiyoruz ki gençlerimizin kollarında altın bilezikleri vurgusu öne çıktı.

Aslantaş, "1 yıl sonrasını düşünüyorsanız doğum yapın, 10 yıl sonrasını düşünüyorsanız fidan dikin ama 100 yıl sonrasını düşünüyorsanız mutlaka gençlere sahip çıkın." ifadelerini kullandı.