Ayrıca bugün aynı saatte farklı adreslerde partililerle buluşacak.

Genel başkanlık makamına dönüşünün ardından ilk kez bir miting düzenleyecek. İlk bilgilerde cHP için çıkan "mutlak butlan" kararıyla yeniden genel başkanlık koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu ile görevden uzaklaştırılan Özgür Özel vurgusu öne çıktı.

Saat 14.00'te CHP Genel Merkez binası önünde düzenlenecek "Halkla Bayramlaşma" programı için hazırlıklar sabahın erken saatlerinde tamamlandı.

Parti otobüsüne de "Türkiye için tertemiz bir başlangıç" sloganı giydirildi. Saat 12.00'de genel merkeze giriş yapması beklenen Kılıçdaroğlu'nun, saat 14.00'te açıklama yapması bekleniyor.

Alana parti il başkanlıkları gelmeye başladı. CHP Malatya, "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganı attı.

Genel merkezde Kılıçdaroğlu rüzgarı eserken. Buna paralel olarak görevden uzaklaştırılan Özgür Özel ve yönetimi de aynı saatlerde Güvenpark'taki CHP Ankara İl Başkanlığı binasında olacak. Özel'in de burada vatandaşlarla bir araya geldikten sonra açıklama yapması bekleniyor.