Seçilmiş CHP lideri Özgür Özel. Ayrıca Zeyrek yaşam mücadelesi verirken yayımlanan çirkin karikatürü çizen kişinin butlan yönetimiyle olduğunu duyurmuştu. Hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek.

O gün Yeni Akit Gazetesi'nde Çarpıldı diye dalga geçen karikatürü çizen kadın çikolata dağıtıyor babaevinde. İlk bilgilerde Seçilmiş CHP Genel Başkanı Özgür Özel grup toplantısında vurgusu öne çıktı.

İl Başkanımın gözüne bakarak söylüyorum. Buna paralel olarak çizilen karikatürleri ve yapılan paylaşımları unutmadım.

O gün hastane koridorlarında bir mucize bekleyen bir aile ve yüzbinler vardı. Biz nefesimizi tutmuş bir haber beklerken, bazıları acımızla alay etmeyi tercih etti.

Yas tutan insanlara reva görülenleri de unutmadım. İlk bilgilerde Bugün ise o günlerde bu vicdansızlığa ortak olan insanların evimiz dediğimiz baba ocağında bulunmalarını görmek bizi çok üzdü. Ablam olarak gördüğüm Gülşah Dubay'a yapılanları da babama yapılanları da vurgusu öne çıktı.

Bazıları zaman geçince her şeyin unutulacağını sanıyor ama yanılıyorlar. Herkes söylediği sözün, attığı manşetin ve yaptığı tercihin karşısında durmak zorunda kalır.