Araçlardan birinin iç dizaynının tutuklu Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım tarafından yaptırıldığı. Ayrıca bu görevdeki ilk haftası dolmadan Özgür Özel döneminde Genel Merkez tarafından kullanılan iki aracı satışa çıkardı.
"Ö. Yalım" ve "A. İ. Aktaş" yazılı kağıtlarla kapatıldı. İlk bilgilerde genel merkezin bahçesi önünde teşhir edilirken araçların ön camına vurgusu öne çıktı.
Satışa çıkarma ve teşhir işleminin Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde yapıldığı belirtilirken. Buna paralel olarak genel merkezde kullanılan bütün araçların CHP Genel Merkezi tarafından satın alındığı ve Genel Merkezin mülkiyetinde olduğu ifade edilmişti.
Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerin verdiği bilgiye göre araçlardan birinin satışından elde edilecek gelirin Uşak Belediyesi'ne sosyal işlerde kullanılması amacıyla verileceği. Ayrıca bu yapılan teşhir işleminin sembolik olarak yapıldığını dile getirdi.
Araçlar üzerlerindeki yazılar kaldırılarak Genel Merkez'in karşısındaki park alanına çekildi. İlk bilgilerde Genel Merkez önünde bir süre teşhir edilen ve basın mensuplarının görüntü alınmasına izin verilen araçlar vurgusu öne çıktı.
17:00 Main image: Fotoğraf: ANKA Haber jw id: QGjn6bft Type: news SEO Title: Kılıçdaroğlu. Buna paralel olarak Özel döneminde kullanılan iki aracı satışa çıkardı: Satılık haram araç copyright Independentturkish.