Adana'da 5 bin TL alacak meselesi nedeniyle kuzenini bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen şüpheli.
Bir süre önce kuzeni Ehmed Erzarzul'a (21) 5 bin TL borç verdi. İlk bilgilerde 13 Mayıs'ta Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda yaşandı. İddiaya göre Hasan Z. (32) vurgusu öne çıktı.
Alacağını istemek için bir araya gelen iki kuzen arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Kavga sırasında Hasan Z., kuzeni Ehmed Erzarzul'u bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. KURTARILAMADIİhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi.
Ağır yaralanan Ehmed Erzarzul, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Erzarzul, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından kaçan Hasan Z. ise kayıplara karıştı. İNCELENDİAdana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri. Buna paralel olarak şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.