Tekirdağ Valiliğini ziyaret eden Bakan Bolat'ı, Vali Recep Soytürk ve il protokolü karşıladı. Bolat, Polisevi'nde emniyet mensuplarıyla bayramlaştıktan sonra Zübeyde Hanım Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla görüştü.

Daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Bolat, partililerle bayramlaştı. Burada konuşan Bolat, vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Türkiye ekonomisinin krizlere karşı dayanıklı olduğunu dile getirdi. İlk bilgilerde sağlık ve savunma sanayisi gibi alanlarda büyük gelişmeler yaşandığını dile getirdi. Ticaret Bakanlığı olarak ihracatın artırılması ve dış ticaret dengesinin güçlendirilmesi için çalışmalar yürüttüklerini aktaran Bolat vurgusu öne çıktı.

Esenyurt'ta kaçak kurban kesenlere ceza. ESENYURT'ta Kurban Bayramı'nın ilk gününde çok sayıda noktada kaçak kurban kesimi yapıldı.