AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Resul Kurt. Ayrıca dEM Parti'nin bayramını kutladı.
DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Hatice Betül Çelebi. Buna paralel olarak ülkemiz için büyük bir kayıp.
"'Coğrafya kaderdir' diyoruz ama bu kaderi güzelleştirmek de hepimizin elindedir. Çevremiz bir ateş çemberi. Kuzeyimizde. Ayrıca riskli alanlardan uzak tutarak hepimiz için huzurlu bir ortamda yaşamak bu ülkenin her partilisine büyük bir hizmettir" diye konuştu. Karşılıklı saygı çerçevesinde ilişkiler gelişiyor.
Orada insanlar en azından geçmiş onlarca yıl içerisindeki sıkıntıları şu an bertaraf etmeye ulaşıyorlar. Tabii güneyde özellikle Filistin Gazze'de ve Lübnan'da büyük bir soykırım yaşanıyor.
Kurt: Sırrı Süreyya Önder, ülkemiz için büyük bir kayıp.