Şirketin konkordato başvurusu kapsamında mahkeme tarafından verilen geçici mühlet kararı sonrasında TRILC paylarının Ana Pazar'dan Yakın İzleme Pazarı'na alınacağı duyuruldu. Ayrıca konkordato başvurusu sonrası hakkında 3 aylık geçici mühlet kararı verilen Türk İlaç ve Serum Sanayi A. Ş. (TRILC) paylarının Ana Pazar'dan Yakın İzleme Pazarı'na alınmasına karar verdi.

Şirket hisselerinin işlem sırası 3 Haziran 2026 tarihinde kapalı kalacak. İlk bilgilerde Borsa İstanbul A. Ş vurgusu öne çıktı.

4 Haziran 2026 tarihinden itibaren Yakın İzleme Pazarı'nda yeniden işlem görmeye başlayacak. Şirket neden konkordato başvurusu yaptı?

Türk İlaç tarafından daha önce paylaşılan açıklamada. Ayrıca üretim faaliyetlerinin kesintiye uğramaması ve olası haciz işlemlerinin önüne geçilmesi amacıyla yapıldığını ifade etmişti.

Konkordato süreci boyunca faaliyetlerin olağan şekilde sürdürüleceği ve bankalar ile diğer alacaklılarla borçların yeniden yapılandırılması için görüşmeler yapılacağı belirtilmişti. Borsada işlem gören Türk İlaç ve Serum Sanayi A. Ş. için konkordato kararıŞirket Haberleri.