Adalet Bakanlığı'nın 2026 yılı kapsamında gerçekleştireceği 15 bin personel alımı için geri sayım sürerken. Ayrıca mübaşir ile destek personeli başta olmak üzere farklı unvanlarda yapılacak alımlara ilişkin detaylar araştırılıyor.
Adliyeler ve ceza infaz kurumlarında görev alacak 15 bin personel için süreç yakından takip ediliyor. İlk bilgilerde Adalet Bakanlığı personel alımı başladı mı vurgusu öne çıktı.
KPSS taban puanı ve branş dağılımına ilişkin araştırmalar hız kazanırken. Buna paralel olarak adaylar gözlerini Bakanlık tarafından yayımlanacak resmi kılavuza çevirdi. Zabıt Katibi ve Ceza İnfaz Kurumu Katibi (Büro Personeli).
Destek Personeli (Aşçı, şoför, hizmetli ve kaloriferci). Yağmur ormanlarında yaşayan baykuş kelebeği Erzurum'da görüntülendi.
Cep telefonuyla dev bir kelebek görüntüledi. Kanatlarındaki göz desenleriyle dikkat çeken kelebeğin cinsinin 'Baykuş kelebeği' olduğu belirtildi. İlk bilgilerde Erzurum'un Oltu ilçesinde bahçesinde temizlik yapan Yılmaz Özden vurgusu öne çıktı.